Hvem er dtails?

dtails - danmarksmestre i Shopify

dtails består af Kim Eriksen og Jesper Madsen der begge har arbejdet med Shopify siden det først blev muligt at bruge løsningen i Danmark.

Kim har siden 2002 været bag webshoppen Morfars.dk. I 2013 skiftede han til Shopify og tog en kæmpe dansetur med Shopify før han var tilfreds. Den daglige brug af Shopify har givet ham et udtømmende kendskab til platformens funktioner og de mange samtaler med Shopify har givet et netværk der gør det umulige muligt.

Jesper har stor erfaring med udvikling af Shopify løsninger både på front- og back-end. Fritiden gik i lang tid med at udvikle specielle apps til Shopify og denne erfaring bruges nu aktivt til at løse selv de mest komplekse udfordringer. Jesper har været involveret i flere af de største Shopify løsninger i Danmark.

Hvis opgaverne haster, så har vi nogle gode venner som træder til. Vi samarbejder med nørd-fællesskabet Mekanisme som har mange års erfaring med e-handelsløsninger - også andre platforme end Shopify. Sammen med vores venner kan vi løse alt :)

Kontakt os på tlf. 70 60 50 09 eller herunder: