Optimering af Shopify

Er du allerede i gang med Shopify så kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af det.

Shopify er utroligt fleksibelt at arbejde med og der er ofte flere måder at lave struktur og setup. Vi har set mange eksempler på at en optimering af fx produktdata kan give bedre salgs- og SEO resultater.

Dit theme er din shops ansigt mod kunderne

Themet er udseendet af din shop- og den funktionalitet som du tilbyder dine kunder. / besøgende. Der er kæmpe forskel på hvilket theme der passer til hvilken shop alt efter hvilke produkter der sælges og til hvilke kunder.

Vi kan hjælpe dig med at finde det bedste theme, tilpasse det til dine behov og løbende holde det opdateret. 

Har du allerede et theme du er glad for og har du brug for hjælp med at få tilpasset det, så kan vi også hjælpe dig.

Få bedre funktioner med apps - eller måske en app lavet kun til dig?

I Shopify app store kan du finde alverdens spændende apps. Nogle er rigtigt gode - men de fleste er knap så gode og enkelte er direkte skadelige for din shop. Vi kan hjælpe dig med at finde de apps der passer bedst til dit behov.

Hvis du har et helt specielt behov så kan vi lave en app kun til dig. Det koster lidt ekstra men kan være en meget bedre investering end at bruge apps der ikke passer perfekt.

Optimering af din forretning

En af de mest oversete optimeringsmuligheder ligger ofte i driften. Med bedre SEO kan du få flere besøgende og skabe bedre salg - men ofte kan der hentes endnu flere penge til bundlinien ved at optimere driften.

Kontakt os for et uforpligtigende møde.