[velkommen]
Digital håndbog for medarbejdere

En medarbejderhåndbog. Hvorfor nu det? Fordi vi gerne vil byde nye medarbejdere og hele den øvrige verden velkommen hos os – det vilde hold af skønne hands-on-erfarne webshop-lovers. 

Vi er detaljeorienterede superkodere, der ikke er bange for at løfte blikket og møde kunderne i øjenhøjde. Vi er kendt for at tale lige ud af posen, og derfor er vores medarbejderhåndbog selvfølgelig også frit tilgængelig for alle. Skulle der sidde en Shopify-champ derude et sted, så bliver vedkommende forhåbentligt begejstret. Du ringer bare!

D.TAILS's Shopify eksperter: Kim Eriksen og Stine Boskov

Vi har inddelt medarbejderhåndbogen i tre overordnede temaer: Maven, Hjertet og Hjernen. Maven, fordi vi aldrig går ned på god energi. Hjertet, fordi vi giver plads til dét, der betyder mest. Hjernen, fordi vi ikke lægger hovedet i garderoben. Vi er mestre i at forene de tre størrelser, og derfor elsker vi at gå på arbejde.

[maven]
Frokost

Vi nyder at sætte os til bordet sammen og lige få vendt alt fra nye kundeemner og weekendplaner til huskøb og den perfekte opskrift på Tiramisu. Og så forpligter det jo at bo i en gammel leverpostejfabrik. Det oser langt væk af god frokost!

Vi har en frivillig, fælles frokostordning til en latterlig, lav pris. Den uimodståelige mad får vi leveret i præcis de portioner, vi har brug for – fra dag til dag. Madspild er det værste! Der følger kaffe, te og kolde drikke med for i alt 375 kr. om måneden. Vi gav gerne det hele kvit og frit, men beløbet sikrer, at du ikke bliver beskattet af kalorierne. Studerende betaler 20 kr. pr. dag.

Kaffen

Det er ikke for meget sagt, at der er nogle nørder iblandt os. Derfor går vi heller ikke ned på kaffemaskiner. Vi har tre af slagsen – den hurtige kapsel, den klassiske filter og den italienske rumraket, som Sebastian gerne introducerer. Der er stort set altid kaffe på kanden, og det kan sagtens tænkes, at den er brygget på Kims hjemmeristede øko-bønner. Vil du hellere have en kop te, så frygt ej. Heller ikke hér går vi på kompromis, og er der en variant, du savner, så sig til – vi elsker at prøve noget nyt!

Køleskabet

Vi brænder for dét, vi laver, og kommer der pludselig en ny feature, så står flammerne omkring os. Heldigvis har vi rig mulighed for at slukke den værste brand, for i køleskabet findes alverdens lækre, farverige og fancy drikke. Forfrisk dig, som du lyster – så længe du husker at sortere pap, plastik, metal, glas og alt andet affald. 

[hjertet]
Børn og sygedage

Er du syg, så bliv hjemme og slap af, så du kan komme tilbage i topform. Det er ikke nogen skam at være menneske. Børn kan også blive syge og er sjældent raske på én dag, selvom det fremgår af de fleste overenskomster.

Vi ved, at dit hjerte banker for andet end D.TAILS, og hvis du er mindst ligeså god til at lægge en kold klud på panden, som du er til at kode i Shopify, så er vi glade. 

[hjertet]
Fester og sociale arrangementer

Man behøver ikke være en partyfreak for at kunne kode i Shopify. Vi elsker vores arbejde, men vi elsker også alt det, vi har derhjemme. Så selvom der er massevis af gode øl på køl, udvikler en fredagsbar sig sjældent til en abefest. Det er ikke fordi, vi er kedelige. Vi er nok bare lidt voksne. Vi inviterer også vores familier med på den årlige sommertur – det er mega hyggeligt at få ansigt på baglandet. 

[hjernen]
Ordentligheden

Vi har et mantra, og det lyder: Vær stolt af alt, hvad du gør, og sæt dig altid i kundens sted. Gør du det, så kan du ikke være andet end ordentlig. Vi giver kun de råd, vi selv ville følge, og vi taler i øjenhøjde, så kunden forstår os. Vi er også ordentlige over for hinanden: Vi har hinandens ryg, fejrer hinandens sejre og giver en hånd med dér, hvor den behøves. 

Humoren

Vi griner gerne og gerne højt. Sort humor, dad-jokes, små påfund og småpinlige uheldigheder kan få en latterlavine til at rulle gennem kontoret. Du kan ikke træde forkert – jo, det kan du så, men så griner vi også af det. På den gode måde.  

Støjen

Ja, vi griner højt, men vi stopper også igen. Vi er her for at arbejde, og derfor er der også relativt roligt på kontoret. Vi streamer lidt lækker lyd, men sig til, hvis vi skal skrue ned. Har du brug for at lukke helt af, så gå i ’Developer Dungeon’. Her er tavsheden total. Der kodes. Scchhhhyyyy!

Fejlene

Selv den mest hardcore superkoder kan lave fejl. Det er cool nok, for fejl får os at tænke i nye baner, og det kan vi alle lære noget af. No shame. Be proud. Og husk, at alt fra Viagra til Coca-Cola blev opfundet ved en fejl.

Lunch & Learn

Vi elsker frokost, og vi elsker at dele vores viden med hinanden. Derfor har vi kombineret de to ting: Hver 2. fredag mødes vi alle – enten fysisk eller online – til  Lunch & Learn. Vi spiser sammen og bruger en halv times tid på at lære noget nyt om alt fra bittesmå justeringer til spritnye features. Vi gennemgår også kundecases og diskuterer, hvad der var topgenialt, og hvad vi kunne have løst på en anden måde. 

Tiden

Vi er nogle ret flinke typer, der kan blive så opslugte, at tiden forsvinder. Derfor bruger vi et projektværktøj til at registrere vores timer. Det er guld værd, når det kommer til planlægning og fakturering. Samtidigt får vi vished for, at ingen knækker halsen eller keder sig halvt ihjel (ej, det kommer nok ikke til at ske). Selvfølgelig stopper vi ikke skakuret for at gå på toilettet, men skal vi være det fede sted, vi er, så skal vi have styr på tiden. Det er jo dét, der giver luft til, at du kan tage på et vildt kursus på den anden side af jorden! 

Dit engagement

Et par gange om året spørger vi, hvordan det går. Ikke småtilfældigt henover kaffeautomaten, men med afsæt i et globalt trivselsværktøj, som tager højde for alt dét, der skaber din succes. Dit engagement er altafgørende, for når du er flyvende, giver du kunderne de absolut bedste oplevelser. Det er dét, det hele handler om.

Din personlige udvikling

Du brænder for dit fag og er selvfølgelig interesseret i at udvikle dig. Det stiller vi os ikke i vejen for, det ville da være hul i hovedet. Vi tager derimod din udvikling seriøst – både den faglige og den personlige.

Dit engagement gør kunderne glade, og derfor undersøger vi jævnligt, hvad du har brug for for at holde begejstringen. Vi behandler alle lige og derfor forskelligt. Det betyder, at vi sætter ind med dét, der skal til. Ellers er det ikke godt nok. 

Grejet

Vi er mac-afhængige, og derfor får du en lækker laptop, når du starter. Vi opdaterer hvert tredje år, så du altid er klædt på med det bedste grej. Dit hæve-sænkebord er selvfølgelig udstyret med store skærme, og du får lige nøjagtig den mus, du vil ha’. Stolen er ergonomisk toptunet, og skulle du alligevel få myoser, så kommer vores massør forbi et par gange om måneden – midt i arbejdstiden! Der er en lille egenbetaling på, så du ikke blive beskattet af den velgørende fryns.

Mødelokalet

Vi har et stort, lyst mødelokale, og det reserverer du i Google-kalenderen, gerne i god tid. Husk at annullere, hvis mødet skal rykkes eller holdes et andet sted. Mødelokalet er dit indtil et kvarter over bestilt tid – er du forsinket, kan andre bruge det. Kundeparkeringen (parkeringsplads nr. 4) bookes samme sted. 

Fleksibiliteten

Nogle dage har du brug for at gå tidligt – måske skinner solen, og derfor står der ’familietid’ øverst på skemaet. Andre dage tager du måske en late night på kontoret. Det er helt okay med os, bare du når dine deadlines. Mange af vores app’s gør det oven i købet nemt, bekvemt, hyggeligt og lidt lækkert at arbejde skævt. 

Take-awayen

Bliver du på kontoret til ud på aftenen, så skal du selvfølgelig ikke forstyrres af en knurrende mave eller en sukkerkold hjerne, der 
{
//kun.
//taenker.
//paa.
//mad.
}

Vælg, hvad du vil – i omegnen af en hund, så kommer cykelbuddet på vores regning. Velbekomme.

Udlæggene

Hvis det er nødvendigt, kan du betale udgifter på vegne af D.TAILS. Brug pengene, som var det dine egne, og gem altid kvitteringen. Du får pengene refunderet gennem Løn-app’en.