Shopify and coffee. D.TAILS – Shopify Plus Partner
[DTAILS]

Vi har Shopify i blodet

Vi er ordentlige, og vi gør ting ordentligt. Det betyder, at vi kun giver råd, som vi selv ville følge, og altid fokuserer på bundlinjen frem for toplinjen. Tingene skal spille.

Det er også ordentlighed, at vi giver kunderne mest e-commerce for pengene.

Vi sælger den løsning, der giver mening. Med Shopify behøver man ikke søsætte en coaster på én gang. Ordentlighed kommer af at kunne sætte sig i kundernes sted. Og det kan vi, fordi vi alle har drifserfaring med e-handel, er praktiske brainers, som gerne sætter en ekstra kop kaffe over.

Vi arbejder kun med e-commerce og Shopify . Vi har ikke lyst til at lave en lorteløsning, heller ikke selvom du betaler os for det. Vi vil hellere høre dig sige: Shit, hvor var I vilde!

Vi har aldrig lavet et eneste opsøgende salg. Det er sådan set lidt småcrazy. But that's life.

Se referencer
Technical skills. D.TAILS – Shopify Plus Partner
[lokation]
Der er ikke meget leverpostej over os

Inde i en baggård på Nørrebro ligger Stryhn's gamle leverpostejsfabrik. Her bor vi. Her udvikler vi fremtidens webshops. Det er der ikke meget leverpostej over. Vi er Shopify-eksperter med tunge tekniske skills. Det betyder, at vi koder os til det næsten umulige. Det hedder udvikling. Det vokser man af. Også helt bogstavligt!

Nogle af vores kollegaer er spredt ud over hele verden. Vi er skærmfolk (og surdejsnørder, familiemennesker og alt muligt andet), så det spiller ingen rolle. Du vil dog altid have dine kontaktpersoner på leverpostejsfabrikken. Vi elsker at invitere dig med ind i backend og nyder at blive klogere på, hvordan vi kan gøre din webshop endnu bedre.

Vi er DTAILS

[historie]
"We want you to come to San Francisco for dinner!"

Sådan lød ordene, da DTAILS' grundlægger, Kim Eriksen, tog røret en majdag i 2016. Dét, der lød som en uformel middagsinvitation, viste sig at være en opfordring til at starte den første Shopify Plus Partner op i Norden. Hør Kim fortælle om baggrunden for, at Shopify tog fat i ham.