[Services]
Det er din webshop, vi skaber. Derfor er det dig, det handler om.

Det handler om at komme tæt på hinanden. Derfor sætter vi os til bordet for at lære dig at kende. Ikke for at prale af, hvad vi har gjort for andre. Det kan du ikke bruge til noget, for du er ikke dem.

Shopping cart Shopify Magazine. D.TAILS – Shopify Plus Partner

Dit gamle system havde sine helt egne udfordringer. Det var for kompliceret, måske for dyrt – og alligevel duede det ikke: Det gik ned, var længe om at opdatere, og gennem tiden har du fået udviklet en masse små tilpasninger, som nu spænder ben for hinanden. Det er totalt uoverskueligt, og du ved ikke, hvor du skal starte.

Vi kommer tæt på dig ved at stille mange spørgsmål. Som i virkelig mange. Vi spørger, vi lytter og forstår. Fordi vi har været der selv, og fordi det nu er dine behov og dine ambitioner, det handler om.

Velkommen til DTAILS!

SHOPIFY STORES

Med Shopify og DTAILS er din virksomhed gearet til vækst. Vi bygger både din storefront og sikrer, at der er orden back-end. Vi kender alle de små tricks, der får din shop til at køre smooth – derfor kan du sove trygt om natten, tjene styrtende om dagen – og sikkert også, mens du sover.

Læs mere

INTEGRATIONER & APPS

Integration af ERP, PIM, WMS eller noget helt fjerde? Vi dykker ned i detaljerne og skaber optimerede processer, der giver glade kunder og jublende medarbejdere, der endelig føler, at de bruger deres tid rigtigt. Vores udviklere kan også hjælpe med apps, der forfiner dit setup.

LÆS MERE

E-COMMERCE TECH STACK

Tag din konverteringsrate til næste niveau med Klaviyo – en datadrevet email marketing platform med 100% fokus på e-commerce. Og hvad med at give dine kunder VIP customer service med Gorgias på tværs af kanaler. Som Gorgias Partner og Klaviyo Gold Partner kan vi sætte dig op til succes.

LÆS MERE

DTAILS APPROVED

Gennem tiden har vi mødt et hav af konsulenter, som snakkede sort og tilsynesladende aldrig havde stået på et lager. Sådan er det ikke hos os. Vi taler lige ud af posen og ved, hvad vi snakker om. Du får kun de råd, vi selv ville følge. Vi kalder den slags gode råd for DTAILS approved.

Om DTAILS

"Med DTAILS har vi fået en partner, der lytter til vores ønsker og finder de løsninger, der giver bedst mening. Jeg har kun gode ting at sige. Om hver og én."

Bille Korsbro, Head of Marketing & eCommerce, OUR UNITS

"I have worked with at least 4 different web agencies, and more than 5 CMS systems. The shift to Shopify with D.TAILS has been, by far, the best experience I have had"

Fredrik Sinander, Digital Manager, SILVA
Ekspertstatus kommer ikke af ingenting

Vi er Skandinaviens første Shopify Plus Partner. Fordi vi aldrig stopper med at nørde, fordi vi taler af egne erfaringer, er til at stole på og i det hele taget bare gør vores arbejde ordentlig.

Inden vi går i gang

Hos DTAILS spilder vi ikke tiden. Vi ved, hvad vi kan, og vi ved, hvad vi vil. Allerede på vores første møde beder vi jer derfor om at være godt forberedte. Ha’ svar parat, når vi spørger:

Hvad har I i dag, og hvad drømmer I om? Vi skal kende jeres udfordringer for at kunne rydde dem af vejen.

Måske kommer I fra WooCommerce eller Salesforce Commerce Cloud, måske har I en fuldkommen custom bygget løsning. No worries, vi kan vi sagtens flytte jer over på Shopify. Skal vi flytte jeres nuværende design, tidligere ordrer, kundekartotek og content med, eller skal vi starte helt fra scratch?

Vi skal forstå hele jeres setup, hvis vi skal lave noget, der virkelig rykker. Så hvordan ser jeres logistik ud i dag – har I en 3. parts-logistikløsning, som vi skal integrere?

Shopify arbejder let og elegant sammen med eksterne systemer som fx Shipmondo og Webshipper, og har I helt outsourcet logistikken, så er det heller ikke noget problem.

Det vil være super ærgerligt, at vi laver en tjekket webshop, hvis I har et oldnordisk e-mail-marketingsystem, der ikke spiller sammen med Shopify. Shopify har indbygget sit eget system, der gør det let at holde kunderne til ilden.

Vi er også skarpe på at integrere Klaviyo med Shopify, hvis I vil gå all in på indbakken. Klaviyo tilbyder en masse fantastiske e-mail flows, som optimerer jeres forretning og gør det legende let at skabe gode kunderelationer.

Selv den lækreste webshop kan ende som en fiasko, hvis der ikke er styr på kundeservice. For når henvendelserne vælter ind på e-mail, Facebook, Instagram, Messenger (fortsæt selv listen) – så mister man overblikket, glemmer at svare, og så begynder de dårlige anmeldelser at tikke ind. Oooh no!

Kunderne skal altid have svar. De skal have den hjælp, de har brug for. Derfor er vi fans af Gorgias. Her samler I hele kommunikationen ét sted.

Igen gælder det overblikket – hvad skal spille sammen? Måske har I et ERP, som holder styr på priserne, men skal der sendes noget retur fra Shopify – ordre for ordre, dag for dag eller i et andet setup?

Måske foretrækker I at samle det hele i Shopify, hvor det også er muligt at lave custom fakturaer mv. I får det, som I vil ha’ det!

Den første workshop

Efter vores første møde inviterer vi jer til en workshop, hvor alle drømme skal på bordet. Vi går i dybden med jeres nuværende teknologier og arkitektur – hvad driller, hvad savner I? Måske har I et godt øje til andre webshops, så lad os se på, hvad andre gør med succes.

Og hvad med jeres strategi: Hvordan ser vækstrejsen ud? Skal I ud over landets grænser – hvor mange sprog, valutaer og betalingsmuligheder skal vi have med? Vi kigger selvfølgelig også på kunderejsen og sætter ind med de stærkeste værktøjer for at gøre den superduper fantastisk.

Vi er detaljeskræddere. I kan slappe helt af.

Hvor hurtigt kan vi bevæge os fremad?

Vi vælger altid ’den mindste sko, der passer.’ Shopify gør det nemlig muligt at komme godt og hurtigt fra start. Systemet er super intuitivt, og I vil hurtigt opleve, hvor nemt det er at oprette produkter, behandle ordrer og lege med layout.

For nogle giver det mening, at vi går efter en lynhurtig launch og så venter med de mere unikke tilpasninger til fase 2, hvor I har lært shoppen at kende og har haft tid til at lege med de mange muligheder.

Hvad venter du på? Start eventyret med det samme – tag fat i os i dag!