[tech stack]
Vi skyder ikke gråspurve med kanoner

Shopify-platformen kan meget mere, end de fleste er klar over. Og dér, hvor Shopify ikke slår til, der slår Klaviyo og Gorgias til. De tre tilsammen er magi. De er én plus én plus én giver syv.

Vi trækker ikke udnødvendigt bling-bling ned over hovedet på dig. Vi spørger ind til dit 'Godt nok'-niveau, og vi opruster med den tech stack, der giver mening.

Tech stack. D.TAILS – Shopify Plus Partner

For hvad skal man med Jonas Vingegaards vindercykel, hvis man bare skal 500 meter ned ad vejen efter et rundstykke? Den perfekte tech stack for dig afhænger af dit behov – og dine ambitioner.

DTAILS er Gorgias Elite Partner og Klaviyo Master Platinum level. Vi hjælper dig med at sætte systemerne op til succes, og gennem workshops lærer vi dig at bruge dem, så du kan skabe mere konvertering og bedre bundlinje.

[VIP Kundeservice]
"Goddag, det er Gorgias"

Mød dine kunder ét sted, uanset hvor de møder dig. Med Gorgias er det slut med at skulle svare på henvendelser på flere forskellige platforme. Din kundeservice bliver smooth. Dine medarbejdere bliver stressfri og topengagerede.

[personlige automations]
"Kærlig hilsen Klaviyo"

Klaviyo er en e-mail marketing-platform, som på baggrund af forbrugerdata og interaktioner gør det muligt at lave automations og nyhedsbreve med personligt tilpasset indhold. Øget konvertingsrate? Big time!

D.TAILS x ZENZ Organic Products

"DTAILS er super effektive og løsningsorienterede – med deres hjælp har vi fået strømlinet vores kundeservice kommunikation over alle platforme"

Sofie Rimestad, E-commerce Manager, ZENZ Organic Products