D.TAILS – Official Shopify Plus Partner
[SHOPIFY]

Der er mange, der kan rådgive om – og bygge i Shopify. Men der er kun én virkelig ekspert. Og det er os.

Officiel Shopify Plus Partner

Med Shopify bliver det komplekse simpelt

Som Shopify Plus Partner er vi i stand til at tage din virksomhed med ud på det globale marked. I raketfart. Plus-løsningen åbner for ubegrænset integration, uendelig skalerbarhed, optimerede kundeoplevelser og de helt store vækstrater. Vores opgave er at strømline det enorme maskinrum, der ligger bag, så det bliver easy peasy for dig.

Der er mange parametre, der kan afgøre, hvornår du skal overveje at springe fra Shopify – eller din nuværende platform – til Shopify Plus. Vi er her for at hjælpe dig – og vi er gode til at forklare, hvordan det hele hænger sammen.

Med Shopify kan vi skabe din drøm af en webshop. Teknisk tung. Legende let.

Kontakt os
Shopify er en all-in-one eCommerce løsning

Out of the box tilbyder Shopify allerede alt, hvad du har brug for, for at drive en effektiv butik, både online og offline. Shopify har bevist at platformen uden problemer kan håndtere mere end 10.000 transaktioner i minuttet.

- Ubegrænset antal produkter
- Level 1 websikkerhed
- 24/7 support
- Altid up to date software
- Mulighed for at integrere med eksterne systemer
- Understøttelse af alle gængse betalingsmetoder
- Lagerstyring
- Regnskab- og forretningrapportering

Hvad venter du på?

Få det som du vil have det

Det er smart at kunne putte ting i kasser. Det giver bare ikke altid mening. Vi vil gerne være fleksible, også når det kommer til dit behov for vores hjælp. Vi har ingen binding, så når din webshop står færdig, så er du fri til at tage den med ud i verden.

Men hvem er herre over dagen i morgen? Hvad nu hvis din betalingsløsning står af lige op til Black Friday? Kunne det så ikke være rart at have en hotline til nogle hardcore eksperter, der kaster alt, hvad de har i hænderne for at redde dig og din webhop? Vi kan også aftale, at vi laver løbende justeringer, når du beder om det – mulighederne er mange. Det handler i bund og grund om godt samarbejde.

[KUNDER]

Fusion

Our Units

Basic & More