Vi spejler os i vores kunders succes

Vi elsker ambitiøse kunder. Dem, der tør satse alt. Fordi de ved, at vi ved, hvad vi snakker om. Læs vores cases og bliv klogere på, hvorfor du burde have ringet allerede i går.

Cases

Trollbeads: Fra Salesforce til Shopify Plus og Markets-løsning
Med mange udenlandske distributører havde Trollbeads brug for en løsning, som kunne favne bredt og gøre onboarding enkel. Med Shopify Markets og et avanceret Klaviyo-setup kan Trollbeads nu let dele content og e-mail-flows.
Silva: Fra WooCommerce til Shopify Plus
Når for mange plug-ins og applikationer spænder ben for hinanden, er det tid til at starte forfra. Vi har skabt en stabil og driftsikker løsning, som kan håndtere SILVA's størrelse og understøtter brandet visuelt.
Our Units: Fra dobbelt arbejde til én strømlinet platform
To domæner, adskillige manuelle processer og stort set ingen integrationer gjorde hverdagen sur og langsommelig. Vi har skabt én platform, der samler og automatiserer processerne. Oh, happy day!
Frama: 100% custom theme
Feinschmeckeri for alle pengene. FRAMA sælger high-end livsstilsprodukter til forbrugere, som de gerne vil kræse om. Vi har udviklet en custom made webshop, hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne.