Vi spejler os i vores kunders succes

Vi elsker ambitiøse kunder. Dem, der tør satse alt. Fordi de ved, at vi ved, hvad vi snakker om. Læs vores cases og bliv klogere på, hvorfor du burde have ringet allerede i går.

Cases

Ortofon: Fra Umbraco til Shopify og nul disharmonier
Ortofon har produceret et næsten uendeligt materiale gennem mange, mange år og fungerer i dag som et andet Wikipedia. For at finde og købe den helt rigtige pickup til sin pladespiller er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Det  gamle system, som var ufleksibelt og omkostningstungt, gjorde det tilmed endnu mere bøvlet. Med Shopify har vi gjort Ortofons brugerrejse nem og overskuelig, og samtidig har vi strømlinet hele setuppet bag selve webshoppen.
Momkind: Fra WooCommerce til Shopify – både online og i fysisk butik

Momkind er stedet, de fleste går hen, når de venter barn eller lige har født. Med en stor trafikgenerende artikeldatabase og et levende community er Momkind på en vækstrejse af de helt store, og deres gamle WooCommerce-løsning kunne ikke længere følge med. Det kan Shopify derimod, som tilbyder fuld standardintegration af Traede, hvor Momkind har lager- og kollektionsstyring. Derudover får Shopifys kassesystem, Shopify POS, webshop og fysiske butikker til at spille sammen. 

The Army Painter: Spillet stærkere med Shopify Plus

Den gamle Magento-løsning var både ufleksibel og omkostningstung, og der var behov for et mere dynamisk system. Med Shopify kan e-commerce-afdelingen nu selv lave opdateringer velvidende, at alt content synker mellem den europæiske og den amerikanske side. 

Migrering fra DynamicWeb til Shopify: Sådan fik Filterhuset alt hvad de drømte om
Med Shopify, Gorgias og Klaviyo fik Filterhuset en fremtidsikret, fleksibel og særdeles kundeorienteret ecommerce-løsning. Konverteringsraten brager derudaf.
Gripgrab: Fra basic til 2.0 – og et væld af strømlinede muligheder
Overgangen til 2.0 blev et farvel til knopskydninger og tidstungt opdateringsarbejde. Den nye shop har en stabil back-end; den kan mere, men er simplere sat op. Faktisk er listen med apps halveret!
Rosemunde: Luksusfølelse - også for B2B kunderne
Rosemundes vision er klar - de vil skabe oplevelser for deres kunder der giver en “luksusfølelse - hver dag". En vision de hver dag gør til en realitet gennem deres store udvalg af kvalitets mode. Men luksusfølelsen stopper ikke der....
Luksusbaby: 66% hurtigere svartider med Gorgias
Med en centraliseret kundesupport hos Gorgias, har Luksusbaby fået plads til at vokse. Ved at samle alt deres kommunikation på en platform, oplevede Luksusbaby en forbedring af arbejdsprocesser som reducerede deres svartider med 66%, samtidig med at de øgede deres automatiseringer med 45%. 
Trollbeads: Fra Salesforce til Shopify Plus og Markets-løsning
Med mange udenlandske distributører havde Trollbeads brug for en løsning, som kunne favne bredt og gøre onboarding enkel. Med Shopify Markets og et avanceret Klaviyo-setup kan Trollbeads nu let dele content og e-mail-flows.
Silva: Fra WooCommerce til Shopify Plus
Når for mange plug-ins og applikationer spænder ben for hinanden, er det tid til at starte forfra. Vi har skabt en stabil og driftsikker løsning, som kan håndtere SILVA's størrelse og understøtter brandet visuelt.
Our Units: Fra dobbelt arbejde til én strømlinet platform
To domæner, adskillige manuelle processer og stort set ingen integrationer gjorde hverdagen sur og langsommelig. Vi har skabt én platform, der samler og automatiserer processerne. Oh, happy day!
Frama: 100% custom theme
Feinschmeckeri for alle pengene. FRAMA sælger high-end livsstilsprodukter til forbrugere, som de gerne vil kræse om. Vi har udviklet en custom made webshop, hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne.