D.TAILS – Official Shopify Plus Partner
[Apps]

Meget mere funktionalitet

Hverdagens problemer. Vores darlings.

Som Shopify Plus Partner er vi med til at udvikle og forfine fremtidens webshop-løsninger. Vi er sat i verden for at strømline og automatisere, og vi elsker at tage egen medicin. Når vi aner et mønster i vores kunders problemstillinger, udvikler vi derfor en app. Så er der styr på dén butik. Nogle af vores apps finder du i Shopify App Store, andre er unlisted og kræver lidt hjælp til installeringen.

Læs om udvalgte D.TAILS apps herunder.

BookKeeper integrerer nemt Shopify med de mest populære regnskabssystemer; Billy, Dinero og E-conomic. Modsat mange andre regsnskabs-apps synkroniserer BookKeeper ikke kunder og ordrer, men opsummerer dagens salg i en dagbog, som sendes til regnskabssystemet. Så vidt vi ved, er dette den eneste regnskabs-app, der kan håndtere refusioner succesfuldt.

Find den i Shopify App Store.

Bundld hjælper Shopify Plus kunder med at tilbyde kunderne gode tilbud, som ikke kan løses med Shopify standard funktioner. Fx. køb 5 betal for 4-tilbud, hvor de underliggende produkter kan være vidt forskellige.

Eksempelvis T-shirts hvor kunderne kan vælge mellem mange forskellige styles, farver og størrelser. Bundld forenkler disse tilbudstyper, som Merchants (Shopify-brugeren) selv kan oprette og vedligeholde på tværs af produkter i shoppen.

Bundld er en unlisted app. For at gøre brug af app'en skal du kontakte os.

I nogle lande, såsom Danmark, er det ikke tilladt at trække betalinger på ordrer, før ordren er afsendt. Af denne grund vil kunder, der køber digitale gavekort, ikke kunne modtage gavekort, før ordren er blevet behandlet, såfremt ordren indeholder andre varer udover gavekortet. Gift card fulfillr gør det muligt at yde bedre kundeservice ved automatisk at trække betaling kun for gavekortet, så dette kan sendes direkte efter betaling til kunden, og lade resten af ordren afvente manuel håndtering.


Find den i Shopify App Store.

Hvad er den samlede værdi af alle produkter på lager? Hvad var det for 3 måneder siden? At vide, hvordan din virksomhed kører, er nøglen til succes. Denne app giver dig overblik over din lagerstatistik såsom lagerværdi (kostpris), salgsværdi og uopfyldte ordrer. Inventory Now and Then registrerer også produkter uden kostpris, så du hurtigt kan udfylde hullerne.

Find den i Shopify App Store.

Hvad er en app?

Præcis ligesom du bruger apps på din mobil, så gør Shopify apps det muligt at tilføje særlige funktioner til din webshop. Det er udviklere over hele verden, inklusiv D.TAILS, som stiller apps til rådighed. Enten for alle brugere i Shopify App Store eller som mere eller mindre custom-built. Der findes apps til alt fra marketing, bogføring, SEO – you name it!

I Shopify App Store finder du en samling af gratis og premium apps. Priser svinger, men langt de fleste koster 9.99 USD pr. måned. Har du brug for at få udviklet en helt særlig app, så skal du have fat i en app-udvikler. Prisen på sådan en type app afhænger af hvor stor opgaven er.

Der findes ikke et entydigt svar på, hvor mange apps der er ideelt. Men det er vigtigt at være forsigtig, når der installeres apps. Jo flere apps, jo større risiko for at de spænder ben for hinanden. Derfor er det også en god idé at rydde op i dine apps af og til.

D.TAILS har en række apps, udover vores egne, som vi er særligt glade for. Når vi anbefaler en app er det altid med 100% udgangspunkt i den enkeltes behov.