Shopify integrations. D.TAILS – Shopify Plus Partner
[Integrationer & Apps]

One size fits all?
Not at all.

Der findes millioner af webshops derude. Skulle man have én løsning, der passede til alle, så ville hele Shopify-fidusen gå af fløjten: Den enkelte bruger ville drukne i en bundløs back-end, og det var ikke dét, der var meningen.

Shopify er tænkt smart fra start. Som udgangspunkt er platformen simpel, men tag ikke fejl – den er vanvittig fleksibel. Når din forretning tager fart, og mere unikke behov opstår, kan din Shopify-løsning hurtigt intergreres med eksterne systemer. Og det bliver den ikke mindre brugervenlig af.

Gode integrationer får komplekse data til at få flyde ubesværet fra ét system til et andet. Alt fra Product Information Management (PIM), Content Management Systemer (CMS) til økonomistyring (ERP) og Warehouse Management Systemer (WMS) kan kobles til Shopify. Vi elsker at dykke ned i detaljerne og skabe optimerede processer.

Ingen kender dagen i morgen, men med Shopify ved du, at du kommer til at bruge tiden rigtigt.

Vi er gode til integrationer

Onlinesalg er meget mere end en flot webshop. For selv den mest fancy storefront kan gå kold efter et halvt år. Så bliver resten af tiden brugt på at fikse noget, som ikke kan fikses. Det er som et flot malet håndværkertilbud. Al afstivningen er væk. Som Shopify Plus Partner har vi lavet utallige data- og systemintegrationer. Din webshop er i gode hænder hos DTAILS.

“Har du brug for de allerbedste Shopify-nørder med hjertet på rette sted, skal du vælge DTAILS. De blev hurtigt en del af vores lille familie, og arbejder altid engageret og fokuseret på at komme i mål med de bedste løsninger for vores virksomhed”

Loa Gitz, COO at Vild Nord