Derfor elsker vi Klaviyo

Klaviyo er et genialt marketing e-mail-system, som gør det nemt at holde en personlig kontakt til kunderne, selvom du ikke møder dem i en fysisk butik. Systemet er udviklet specielt til webshops, integrerer 100% med Shopify og tilbyder massevis af datadrevne mailautomatiseringer.

Vi hjælper dig med at opsætte en marketingmaskine, som buldrer af sted på egen hånd, så du får frie hænder til at udvikle andre sider af din forretning.

DTAILS Klaviyo Master Platinum
D.TAILS er Klaviyo Master Platinum Partner
Sælg varer til dine tidligere kunder eller dem, der forlod kurven

Klaviyo er markedsføring med lave omkostninger og højt afkast, fordi metoden er automatisk og adfærdsbestemt. Når først du har opsat dine flows, skal du ikke bekymre dig om mere – Klaviyo tager over og sørger for, at alle besøgende bliver holdt til ilden. Du har endda mulighed for at tilføje dynamiske produktkataloger i dine mails – det øger chancen for, at kunderne kommer helt ind i butikken.

D.TAILS er Klaviyo Master Platinum Partner

"The flow of data between Shopify, Klaviyo, and Gorgias has empowered my team to better understand our customer and their journey while giving us new ways to connect. In short—it’s enabled us to move from customer management to relationship building."

– Rhya Johnston-Wallace, Head of Digital, FRAMA.

Over 50 forskellige automations, du bare kan kopiere

Klaviyo indsamler data om kunderes adfærd og opsætter på den baggrund flows, som rammer den enkelte kunde personligt og relevant. Du kan oprette tonsvis af segmenter baseret på købsspecifikke detaljer som fx:

▪︎ Størrelse/farve/kollektion
▪︎ Ordrens samlede pris
▪︎ Om kunden har købt tidligere
▪︎ Hvornår et bestemt produkt blev købt sidst

Hvis en kunde fx har købt et par jeans, kan du opsætte et flow, hvor du tilbyder bælter, strømper eller et nyt par, når efterårskollektionen lanceres. Det er opsalg, der vil noget! Og det bedste af det hele? Det er ganske overskueligt! Du bygger nemlig dine flows i et visuelt handlingstræ, så du altid har overblik over, hvad der skal sendes af sted til hvem, hvornår og hvorfor.

Hvilke flows er must-haves?

Du kan opsætte lige præcis det antal flows, du ønsker, men du vil som de fleste andre nok minimum lande på følgende tre serier:

Et mailflow, der opbygger brand awareness og giver kunderne en forsmag på, hvad du har på hylderne

Et datadrevet mailflow til de kunder, der har forladt deres kurv.

Vind kunderne tilbage efter x-antal dage og udnyt data tilat forudsige, hvornår de vil foretage deres næste køb!

Vi hjælper dig godt i gang med Klaviyo

Vi kender alt til Klaviyo og hjælper dig med ekspertopsætning og en komplet integrering i Shopify. Og vi søger for, at du bliver godt klædt på til at kunne løbe med bolden selv. På en fire timer lang workshop finder vi sammen det perfekte setup, og du får undervisning i, hvordan du bruger systemet. Du skal nemlig kunne drive det hele selv – det er det sjoveste og mest fleksible.

Få forretning ud af dine data
Ring til os i dag og lad os sammen se på, hvordan Klaviyo kan optimere salget i din webshop helt automatisk. Vi sidder som altid klar på telefon 70 711 377.

D.TAILS er Klaviyo Master Platinum Partner

"Med hjælp fra D.TAILS kan vi nu opsætte basic flows og styre Shopify Markets (multi language/multi currency) fra én Klaviyo account. Det sikrer høj kvalitet, både teknisk, indholdsmæssigt og visuelt, og vi kan nemt dele idéer og erfaringer med vores mange distributører til gavn for kunden."

– Pernille Holt Petersen, e-commerce manager, Trollbeads.