ACTION REQUIRED: PSD2 Compliance

Onlinebetalinger bliver sikrere - det er dejligt for os allesammen og især for webshops da det betyder færre tabte penge på snyde-ordrer.

Det betyder at din webshop også skal overholde de nye regler - og nu kan du ikke vente længere. Den 14. september 2019 skal du have styr på det.

>> SIDSTE NYT !!

Finanstilsynet udskyder til den 14. marts 2021... læs mere her.

- - Hvad betyder det for mig?

Hvis du bruger Shopify PAY eller Stripe så kan du slappe af - du betaler mange penge - så det har du fortjent (kontakt os hvis du vil spare penge).

Hvis du bruger en anden løsning (fx QuickPay, Bambora osv) så skal du sørge for at du bruger deres betalingsvindue. Dvs. at dine kunder bliver sendt fra Shopifys checkout til et eksternt betalingsvindue og tilbage når betalingen er lavet.

Du skal også have 3D Secure og Dankort Secured by Nets aktiveret.

...og det var faktisk det.

LÆS MERE

FDIH har skrevet en rigtig fin artikel om det hvor du bl.a. kan læse:

For mange netbutikker betyder det ikke de store forandringer, hvis de allerede tager imod Dankort Secured by Nets, MobilePay eller 3D Secure løsninger for enten Visa eller MasterCard

MERE OM FDIH

Hvis du ikke allerede er medlem af FDIH eller kender dem så bør du helt klart læse mere her

FDIH arbejder for at styrke vilkårene for internethandel i Danmark og især kendt for den årlige e-handelsanalyse, e-handelsprisen og e-handelskonferencen.

Jamen, jeg kan ikke finde ud af at skifte?!

Tag fat i din udbyder (fx QuickPay, Bambora osv) - de er super søde og hjælper dig med at få det sat korrekt op. QuickPay har lavet en fin guide her.

Du kan også skrive på Shopify Brugergruppe Danmark på facebook - der er en masse søde Shopify entusiaster som giver hinanden gode tips og hjælp.

_ Alt i ét vindue eller kombo?

Nogle af udbyderne tilbyder lidt fleksibilitet så du kan have Dankort, VISA og Mastercard i betalingsvinduet og så beholde MobilePay og Viabill som selvstændige betalingsvalg på Shopify betalingssiden. 

Dette kan i nogle tilfælde give en dårlig bruger-oplevelse da navnet på gatewayen vises og et begrænset antal betalingsmuligheder. Dvs. at MobilePay kan fx være skjult... og så kan kunderne blive forvirret.

Morfars.dk har vi lavet en elegant løsning hvor betalingen skubbes helt over på betalingsvinduet. 

 

 

Når kunden klikker "Godkend og betal ordre" vises QuickPays betalingsvindue og først her skal kunden tage stilling til betalingsmetode.

 

Kan godt anbefale dronen med kamera - den er nem at komme i gang med :)

# Der står noget vrøvl hos mig_

På Shopify betalingssiden kan det godt se lidt mystisk ud og i værste fald kan der mangle nogle logoer. Det er der desværre ikke én perfekt løsning på... men nogle gange kan man være kreativ. Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig.

!! Vigtig viden: QuickPay er med stort P