Point of Sale via Shopify

De færreste af os kan jonglere 

Det kan hurtigt føles som at jonglere, når man driver en detailhandel og online butik samtidig. Fra produktlager, til salg, kundeinformationer og marketing - der er mange bolde at holde i luften. 

Men hvad nu hvis vi sagde, at vi står med facitlisten på hvordan man nemt holder alle boldene i luften?

Øverst på facitlisten står der Integreret Point of Sale (POS). Helt specifikt står der Shopify POS.

Med Shopify POS er det legende let at forbinde din fysiske og online butik. Det er en game changer der vil noget. 

Lad os forklare hvorfor.

Centraliseret salg - alt data 1 sted 
Ikke flere dyre integrationer

Bruger du Shopify som udbyder på både din webshop og din POS, fjerner du behovet for dyre komplekse integrationer. 

Lad Shopify være samlingspunktet for alt din data.

Lagerstyring

Ved at skifte til Shopifys POS får du realtids lager opdateringer - så dine fysiske butikker altid er synkroniseret med både hinanden og din online butik. Når det sidste produkt ryger af hylden, bliver det automatisk sat som udsolgt på den online butik. 

Det skaber en smooth brugeroplevelse. 

Det vil ikke længere være muligt at komme til at sælge noget i din butik, der allerede er blevet lovet væk til en online kunde.

Salget - det, det hele handler om

Når det kommer til den helt lavpraktiske salgsproces, har du højst sandsynligt in-store transaktioner, online ordrer, returneringer, og tilbagebetalinger. 

Kommer du fra et system hvor din POS og din webshop ikke er synkroniseret, kan det hurtigt blive overvældende. 

Med Shopifys POS-system får du et overblik over alt dit salg, både fysisk og online, et sted. Og endda et velorganiseret sted. Vink farvel til endeløse regneark og natlige beregninger af tal der alligevel ikke går op.

En bedre kundeoplevelse 

Synkroniseret lagerstyring skaber fleksibilitet for dine kunder

Har en kunde i din fysiske butik ikke mulighed for at tage produktet med hjem med det samme? Intet problem! Med Shopifys POS kan du let sælge kunden produktet i butikken, med fragt hjem til dem. Ordren vil automatisk indgå i dine online ordrer, så dine lagermedarbejdere ved hvad der skal gøres. Det samme gælder, hvis en kunde er interesseret i et produkt, som ikke er tilgængelig i den butik de besøger. Med Shopify POS, vil du nemt kunne sælge produktet fra dit online lager, og sende det til kunden.

Slut med at gå glip af salg, fordi kunden ikke orker at komme tilbage efter produktet. 

Derudover, kan du med et synkroniseret POS-system, tilbyde dine kunder at returnere produkter købt i butikken via den online butik og vice versa. 

Det er kunde-bekvemmelighed der vil noget.

Lokal afhentning 

Shopifys POS gør det nemmere end nemt at tilbyde dine kunder at afhente deres ordre i den nærmeste butik. Spar penge på fragten, og skab flere muligheder for at få taletid med din kunde.

Pop-up butikker og konferencer

Da Shopifys POS-system kører via en iPad - og endda kan sættes op på din iPhone - med en trådløs kortlæser, kan du til enhver tid tage din butik med ud i verdenen. Fra pop-up butikker, til markeder og konferencer.

Meget mere marketing

Opbyg stærkere forhold til dine kunder med Shopifys POS-system.  

Det er ikke kun det lavpraktiske salg, der forbedres med et integreret POS-system. Med alt din kundedata samlet et sted, kan dine marketingindsatser ramme plet hver gang. 

Om dine kunder shopper online, i den fysiske butik eller begge steder, vil deres præferencer, købsvaner og kontaktoplysninger være samlet i dit Shopify dashboard, med masser af analyser og rapporteringsmuligheder, der giver dig et dybere indblik i dine kunders købsmønstre. 

Med alle dine kundedata et sted, bliver det legende let at segmentere dine kunder, og personalisere din marketing.

“Spar tid med samlede data for ordrer, kunder og lagerbeholdning, som altid er synkroniseret med alle salg på alle lokationer.” - Shopify

Shopifys integrerede webshop og POS: håndter dit lager, spor dine salg, og forstå dine kunder. 

Lad os være ærlige - at drive en virksomhed kan nogle gange føles som at bestige Everest i klipklapper. Med et integreret POS-system tager Shopify dig ud af dine klipklappere og giver dig solide støvler på i stedet.

FAQ: Shopify Point of Sale

Helt simpelt er en POS (Point of Sale), det system du bruger til at foretage salg i dine fysiske butikker. Altså det hardware/software du bruger til at håndtere transaktioner og tage imod betaling.

Og hvis du sidder og tænker "Er en POS så bare den dims, jeg swiper mit kort igennem, når jeg køber kaffe?” så har du faktisk helt ret. Men der er meget mere til POS-systemer end selve hardwaren. 

Et godt POS-system i dagens Danmark er meget mere sofistikeret og højteknologisk end det gamle kasseapparat. Det kan - og burde - bruges til meget mere end bare at tage imod betalinger.

Et top-notch POS-system burde være en  trofast medhjælper, der styrer dit lager, holder styr på dine salg, opretter forbindelse til dine kunder og forenkler din hverdag. Med Shopify POS, bliver dine daglige processer forenklet, så du kan fokusere på det større billede.

Bestemt ikke! Shopifys POS-system er ekstremt fleksibelt, og understøtter derfor virksomheder af alle størrelser. Fra virksomheder der kun er ved at dyppe tåen i detailsektoren med en pop-up her og der, til virksomheder der allerede har flere lokationer over flere byer - eller måske endda flere lande.

Shopifys POS koster $89 om måneden pr lokation, men ubegrænsede POS-stationer på hver lokation. Er du PLUS bruger følger POS-systemet med gratis. 

POS hardwaren, er ‘bare’ en iPad, der tilsluttes en lille kortlæser, som i skrivende stund koster $76.

Du kan finde alt Shopifys hardware samt priser her.

Det gør de, ja. Procentdelen kommer an på hvilke Shopify plan du er på.

På “Advanced” planen tager Shopify 1,6% af online salg samt et fast beløb på 1,80 kr., og 1,4% af POS salg.

Shopify har et udvalg af trådløs hardware til billige priser, der både er let at opsætte, administrere, og tage med ud til events som pop-up butikker og konferencer. 

Du kan finde alt Shopifys hardware samt priser her.

Shopify har deres egen betalingsgateway, Shopify Payments, som lover hurtige og problemfrie betalinger. Med Shopify Payments kan du tage imod de mest almindelige betalingsformer, såsom et udvalg af kredit og debitkort, Google Payments, ApplePay mm.

Ja! Så det er bare med at komme i gang.

Shopifys POS-system er ekstremt fleksibelt, og understøtter derfor virksomheder af alle størrelser. De virksomheder der får mest ud af Shopifys POS er dem, der både sælger online og i en fysisk butik, så de kan gøre brug af fordelene ved en synkroniseret løsning.

Ja - det kan du i hvert fald. I dit Shopify dashboard kan du nemt kontrollere hvilke medarbejdere der har rettigheder til, for eksempel, at håndtere refundering, opdatering af lagerstatus mm.

Ja, det kan du. Når du opretter et produkt, kan du nemt vælge om det skal sælges i din webshop og/eller via din POS.

Hvis du anvender Shopify Payments fungerer det som din Shopify webshop: Pengene overføres til din konto i den danske bank du har angivet til Shopify.

Ja, du kan altid prøve Shopify POS Pro-funktioner gratis med en 14-dages prøveperiode. Kontakt du D.TAILS,  hjælper vi gerne med at lave et test-miljø til dig.

Shopify POS kræver at du er online for at synkronisere med din Shopify-backend, tage imod kortbetalinger og sende e-mails med kvitteringer. For at minimere risikoen for at du ikke kan komme online, kan du i tillæg til almindelig wi-fi og koble dig op via data på din mobil.

Hvis din forbindelse bliver afbrudt efter du er logget ind og app’en har hentet dine produkter, kan du fortsætte med at bruge appen, så længe du ikke logger ud. (Gælder ikke Android-brugere - Android skal have internetforbindelse for at bruge POS).