We’ll let our abilities be reflected by our customers successes

We love ambitious customers. Those who dare to rethink what they have. Because they trust that we know what we’re talking about. 

Read our cases, to understand why you should have called us already yesterday.

Psst - currently, all our cases are written in Danish.

Cases

Gripgrab: Fra basic til 2.0 – og et væld af strømlinede muligheder
Overgangen til 2.0 blev et farvel til knopskydninger og tidstungt opdateringsarbejde. Den nye shop har en stabil back-end; den kan mere, men er simplere sat op. Faktisk er listen med apps halveret!
Rosemunde: Luksusfølelse - også for B2B kunderne
Rosemundes vision er klar - de vil skabe oplevelser for deres kunder der giver en “luksusfølelse - hver dag". En vision de hver dag gør til en realitet gennem deres store udvalg af kvalitets mode. Men luksusfølelsen stopper ikke der....
Luksusbaby: 66% hurtigere svartider med Gorgias
Med en centraliseret kundesupport hos Gorgias, har Luksusbaby fået plads til at vokse. Ved at samle alt deres kommunikation på en platform, oplevede Luksusbaby en forbedring af arbejdsprocesser som reducerede deres svartider med 66%, samtidig med at de øgede deres automatiseringer med 45%. 
Trollbeads: Fra Salesforce til Shopify Plus og Markets-løsning
Med mange udenlandske distributører havde Trollbeads brug for en løsning, som kunne favne bredt og gøre onboarding enkel. Med Shopify Markets og et avanceret Klaviyo-setup kan Trollbeads nu let dele content og e-mail-flows.
Silva: Fra WooCommerce til Shopify Plus
Når for mange plug-ins og applikationer spænder ben for hinanden, er det tid til at starte forfra. Vi har skabt en stabil og driftsikker løsning, som kan håndtere SILVA's størrelse og understøtter brandet visuelt.
Our Units: Fra dobbelt arbejde til én strømlinet platform
To domæner, adskillige manuelle processer og stort set ingen integrationer gjorde hverdagen sur og langsommelig. Vi har skabt én platform, der samler og automatiserer processerne. Oh, happy day!
Frama: 100% custom theme
Feinschmeckeri for alle pengene. FRAMA sælger high-end livsstilsprodukter til forbrugere, som de gerne vil kræse om. Vi har udviklet en custom made webshop, hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne.