Shopify webshop i Danmark

Shopify er en populær platform til drift af webshops. 

Med Shopify kan du drive handel på mange kanaler. Blandt de mest populære er den klassiske webshop, et "kasseapparat" på iPad (POS), facebook, Messenger og Amazon med flere.

Shopify er især over de seneste 2 år blevet utroligt populær og har i dag mere end 400.000 aktive webshops i verden. Den store succes skyldes primært:

  • Alt i én pakke, du mangler kun at få styr på betaling og shipping
  • Cloudløsning der altid virker
  • Løbende udvikling med mange nye features
  • Theme store
  • App store

Shopify er alt i én pakke

Når du vælger Shopify får du en komplet webshop med en masse funktioner der virker med det samme. Ud over at oprette varer og tekster, så skal du have styr på hvordan du vil modtage betaling og håndtere fragt.

Shopify ligger i skyen

Du skal ikke bekymre dig om hosting, backup eller opdatering af systemet. Det hele kører i skyen.

Shopify udvikler sig hele tiden

Ud over automatiske opdateringer og forbedringer så kommer der ofte nye funktioner. Det betyder at du kan læne dig tilbage og nyde at Shopify følger med udviklingen - og endda ofte er forrest.

Udseendet af din webshop

Shopify Theme store er stedet hvor du vælger udseende på din shop. Du kan vælge mellem mange fantastisk flotte og funktionelle themes og efterfølgende tilpasse dem præcis til dit look og behov.

Udvid med funktionalitet efter behov

I Shopify App store kan du tilføje mere specielle funktioner. Måske har du brug for en abonnementsordning, et loyalitetsprogram eller noget helt tredje. I Shopify App store finder du et kæmpe udvalg af apps til din shop.