Shopify PLUS Danmark

Enterprise Ecommerce Platform

Shopify PLUS er en enterprise ecommerce platform der bruges af nogle af verdens største brands som fx Kylie Jenner, Gymshark og Fashion Nova.

I Danmark er der flere og flere virksomheder som skifter til Shopify PLUS for at få den stærkeste og mest fleksibel løsning på markedet. Se flere af dem i vores portfolio.

Shopify PLUS 

Med Shopify PLUS får virksomheden en komplet løsning der kan simplificere salg via mange kanaler som ud over webshop bl.a. er butikssalg (POS), facebook, instagram, Amazon med flere.

Med en PLUS løsning behøver du ikke bekymre dig om skalérbarhed. Black Friday 2018 var der en Shopify PLUS webshop der præsterede mere end 500.000 ordrer på 24 timer! Ingen grund til at lave et kø-system.

Find en Shopify PLUS Partner

Shopify har et partner program hvor du kan finde en partner der matcher dit behov. I toppen finder du Shopify PLUS Partnere som er din garanti for at bureauet ved hvad de laver og har stor erfaring med enterprise løsninger baseret på Shopify PLUS. Du kan finde Shopify PLUS Partnere her og se de danske her.

Læs mere om Shopify PLUS:

 

 

Fuld fart på Shopify uden PLUS

Det er ikke alle virksomheder der har brug for PLUS og Shopifys andre pakker kan være løsningen. Kontakt os for en snak om hvad der passer til dig.