Sådan tilføjer du betalingsikoner

Efter Shopify's seneste opdatering af betalingsgateways hentes betalingsikonerne ikke automatisk ind i footeren på din webshop. Det er ikke verdens undergang, for vi har gjort det nemt for dig at tilføje dem igen. Det var så lidt.

Det kunne have været noget frygteligt besvær. Du kunne have været nødt til at gå ned i det dybeste maskinrum for at rode med noget, du nok skulle have holdt dig fra. Det ville vi trods alt ikke byde dig. Derfor har vi har lavet et lille clean fix, så du ikke skal pille ved 117 ting, men blot indsætte én kode og udskifte én anden. Det er lidt typisk os. Vi gør det gerne lidt easy peasy.  


Så. Let’s go: 


I Shopify admin klikker du på Webshop og vælger dit Livetema. Klik på Handlinger og vælg Rediger kode.

Søg efter footer.liquid i søgefeltet og klik den frem på skærmen. 

Indsæt i linje 1:

{%- assign paymentIconsFix = "dankort,visa,master,mobilepay,forbrugsforeningen,anyday,viabill,american_express,paypal,trustly,vipps,venmo,apple_pay,google_pay,maestro,shopify_pay" | split: "," -%}

Vær opmærksom på at fjerne de betalingsmetoder, du ikke vil vise. Hvis du fx ikke vil vise forbrugsforeningen, sletter du bare forbrugsforeningen – og husk også at fjerne kommaet lige efter. 


Dernæst søger du efter shop.enabled_payment_types og bytter det ud med paymentIconsFix (du aktiverer søgefeltet med Ctrl+f på Windows og Cmd+f på Mac).

Klik på den grønne Gem-knap i øverste højre hjørne. Done!

Få fat i din udvikler eller ring til os, hvis noget går galt. Det burde ikke kunne ske, men vi er jo kun mennesker alle sammen. Vi sidder på telefon 70 711 377.