Case: Our units

Fra dobbeltarbejde og alt for mange systemer til én strømlinet platform.

"Med Shopify har vi fået en løsning, som kan vokse med os. Vi har fuld frihed og kan blive ved med at følge med tiden."

– Bille Korsbro, Head of Marketing & eCommerce, Our Units.

Som så mange andre modevirksomheder var Our Units kørt fast i et ældre ERP-system. Det ramte dem på deres effektivitet og krævede nogle heftige integrationer, hvis data skulle flyde nemt og pålideligt mellem de forskellige systemer. Med Shopify har Our Units fået en fremtidssikret løsning, så de kan fortsætte med at drømme stort.

Hvem er

Our Units

Our Units er en dansk modevirksomhed, der bytter sæsonaktuelle trends ud med long lasting designs – bæredygtigt produceret. Til trods for, at Our Units er fortaler for at minimere forbruget, oplever virksomheden voldsom vækst.

Ourunits.com

Når ting er designet rigtigt fra start, holder de længere. Det er fremtiden.

Our Units driver to brands: Five Units til kvinder og Plain Units til mænd. De to brands har tidligere haft hver sin webshop på hvert sit domæne, og it arkitekturen bestod af en masse små it-øer, adskillige manuelle processer og stort set ingen integrationer.

Da Our Units kom til os første gang, helt tilbage i 2019, var det med et ønske om at få Five Units over på Shopify. Vi konfigurerede, lavede storefront design og udviklede et PIM-system, der automatisk sender produktdata til Shopify, så der ikke skal oprettes produkter i flere forskellige systemer. Det var tydeligt, at Shopify gjorde hverdagen meget nemmere.

”Shopify omfavner fashion-industien, fordi platformen er så nem at have med at gøre. Du kan hive mange produktdetaljer ind – forskellige størrelser, farver, anbefalinger, vaskeanvisninger osv. – det er meget intuitivt. Og man kan ret hurtigt lave et lækkert design uden at skulle bruge mange penge på det. Shopify tilbyder en masse inspiration – designet kan rykke sig ligeså hurtigt som kollektionerne.”

– Stine Bauer Boskov, D.TAILS.

Da virksomheden senere træffer en beslutning om at slå de to brands sammen under én paraply, bliver det vores opgave at udvide og opdatere Five Units-shoppen. Vi automatiserer hele forretningen og opsætter også Klaviyo og Gorgias, så alle arbejdsprocesser bliver samlet og forenklet.

To brands, én platform

Der blev valgt et helt nyt tema, og de nye Online Store 2.0-features blev udnyttet fuldt ud. Resultatet er en super flot og meget professionel webshop, der gik live i marts 2022. Our Units har blandt andet fået:

▪︎ Et toplækkert Premium tema med en god portion tilpasning – små detaljer, stor forskel!

▪︎ Én standard produktskabelon, som automatisk tilpasses, alt efter hvilket brand der vises.

▪︎ Et omfattende setup af metafelter for at vise specifikationer så simpelt og elegant som muligt.

"D.TAILS tog ansvar, udfordrede os og forstod, hvor vi ville hen – også når dét, vi kom med teknisk set var helt hen i vejret. De vil os det SÅ godt og er altid opsat på at finde og prioritere dét, der giver allermest mening. Og så passer de oven i købet på vores pengepung, det er altså ret unikt!"

– Bille Korsbro, Head of Marketing & eCommerce, Our Units.